Ήττα παρά την υπερπροσπάθεια για Ν.Ο. Πάφου

Ήττα παρά την υπερπροσπάθεια για Ν.Ο. Πάφου

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου δεν τα κατάφερε και έχασε με 7-6 από το ΑΠΟΕΛ, στο μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο κολυμβητήριο Πάφου.

Η ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα, στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού μαραθωνίου, αφού μετρά μόλις μια νίκη επί του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας και δυο ήττες από Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ.


Ο προπονητής της ομάδας Κλείτος Σωτηριάδης, γεννημένος νικητής, δεν χάνει όμως την αισιοδοξία του: “Για να είμαστε ειλικρινείς σίγουρα δεν περιμέναμε με τίποτα αυτό το ξεκίνημα. Παρόλα αυτά πιστεύω ακράδαντα ότι τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί και η ομάδα μου θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο, για τρίτη συνεχόμενη χρόνια…! Φέτος όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει αισθητά με τρεις ξένους και όλοι θα χάσουν βαθμούς, αφού δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες…Στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, απρόσμενα μπήκαμε πολύ αγχωμένα στο γήπεδο και δεν εκμεταλευθήκαμε το πλεονέκτημα ότι εκδηλώσαμε πολλές επιθέσεις με παίκτη παραπάνω. Είμαστε και πολύ άτυχοι, αφού είχαμε και 12 δοκάρια…! Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους 200 και πλέον οπαδούς μας που βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο γήπεδο και να είναι σίγουροι ότι η συνέχεια, θα είναι πολύ καλύτερη”.

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, θα ταξιδεύσει στη Λεμεσό για να αναμετρηθεί με την Αμμόχωστο.

Ο Κλείτος Σωτηριάδης μας είπε: “Το Σάββατο, ο στόχος μας θα είναι μόνο η νίκη. Σεβόμαστε την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου που αν παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, θα φέρουν σε αίσιο τέλος την ομολογουμένως δύσκολη αποστολή τους…!”

Στο τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 5-1. Οι παίκτες του Κλείτου Σωτηριάδη στη συνέχεια αντέδρασαν, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο τελευταίο 8 λεπτο οι παίκτες της Πάφου, χειροκροτήθηκαν θερμά από τους 200 πιστούς οπαδούς τους. Τα 8λεπτα ήταν 1-3, 1-5, 3-7 και 6-7. Τα τέρματα για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, σημείωσαν τρια ο Σπύρος Ευσταθίου, δυο ο Γιάννης Ιωαννίδης και ένα ο Παναγιώτης Σωκράτους. Στους νέους ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου συνέτριψε με 23-3 το ΑΠΟΕΛ και στους Παίδες με 20-9.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΦΟΥ