Αλλάζει ο καιρός το τριήμερο του Δεκαπενταυγούστου

Αλλάζει ο καιρός το τριήμερο του Δεκαπενταυγούστου

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το Σάββατο. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας, αναμένεται να σημειωθούν βροχές, στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Την Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταυγούστου, ο καιρός θα είναι αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.


Απόψε:

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο:

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέτριοι και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Σαββατοκυρίακο:

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Νεφώσεις που θα αναπτύσσονται είναι πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά ή και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, νωρίς το απόγευμα.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.