Αναβαθμίζεται από την επόμενη χρονιά ο αγώνας Γκολφ «Νίκος Σεβερης»

Αναβαθμίζεται από την επόμενη χρονιά ο αγώνας Γκολφ «Νίκος Σεβερης»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ από το 2013 που διεξάγεται το συγκεκριμένο τουρνουά για νέους γκολφερς συνεχώς ανεβαίνει στην εκτίμηση των παικτών αλλά και των διαφόρων ομοσπονδιών για παίκτες Γκολφ.

Από το 2013 μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο τουρνουά είναι διήμερο για 36 τρύπες προσελκύοντας νέους γκολφερς, κυρίως εφήβους, από όλα τα σωματεία της Κύπρου, πολλές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ και η χορηγός για το συγκεκριμένο τουρνουά Marie Severis εκφράζουν την ικανοποίηση τους αφού την επόμενη χρονιά , το 2018, ο αγώνας θα είναι τριήμερος. Το τουρνουά του 2018 θα φιλοξενηθεί από το κλαμπ γκολφ του Secret Valley. Το σημαντικότερο επίτευγμα των διοργανωτών για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ότι κατάφεραν να περιληφθει στο καλεντάρι της παγκόσμιας κατάταξης.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη αναγνώριση για τις προσπάθειες που καταβάλει η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ τα τελευταία χρόνια να καθιερώσει το άθλημα και ανάμεσα στους ντόπιους κατοίκους αφού κάθε χρόνο χιλιάδες γκολφερς από βόρειες κυρίως χώρες της Ευρώπης αλλά και από γειτονικές χώρες της Κύπρου επιλέγουν το νησί είτε για προετοιμασία είτε για αγώνες γκολφ.

Ο τριήμερος αγώνας με 54 τρύπες θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου και της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου. Η εγγραφή και η πρακτική άσκηση θα γίνει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν το επόμενο διάστημα και θα δημοσιευθούν επίσης στον ιστότοπο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ (www.cgf.org.cy).