Αναβαθμίζεται το oδικό δίκτυο Κισσόνεργας

Αναβαθμίζεται το oδικό δίκτυο Κισσόνεργας

Σε συνέχεια της απόφασής του για αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Κισσόνεργα, το κοινοτικό συμβούλιο έχει εκπονήσει πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για αναβάθμιση των δρόμων της κοινότητας.

Με βάση το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, το οποίο έχει εκπονηθεί από το συμβούλιο, έχει δοθεί προτεραιότητα σε δρόμους οι οποίοι είτε είναι σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση ή έχουν πυκνή κυκλοφορία και χρησιμοποιούνται από πολλούς κατοίκους, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας, Γιώργο Στυλιανού.


Ο κ. Στυλιανού, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει πως κατά το 2017 το Κ.Σ. Κισσόνεργας έχει προχωρήσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα, σε ασφαλτοστρώσεις επιδιορθώνοντας περίπου 1 χιλιόμετρο του οδικού δικτύου.

Η χρηματοδότηση των ασφαλτοστρώσεων, ύψους περίπου €60.000, προέρχεται από κονδύλι που η κοινότητα έχει εξασφαλίσει από κεφάλαια της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου, καθώς επίσης και ίδια κεφάλαια του Κ.Σ. Κισσόνεργας.

Σημειώνεται ότι το οδικό δίκτυο στην Κισσόνεργα, προστίθεται στην ανακοίνωση, “έχει καταστραφεί από τις κακοτεχνίες του ΣΑΠΑ και το Κ.Σ. Κισσονεργας αξιώνει μέσω δικαστηρίου αποζημιώσεις ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων”.

Πηγή: ΚΥΠΕ