Αναζητούνται 2 άτομα για την έκρηξη στο showroom

Αναζητούνται 2 άτομα για την έκρηξη στο showroom

Δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία για την έκρηξη στην είσοδο καταστήματος πώλησης πολυτελών οχημάτων στην Πάφο.

Από τις καταθέσεις που λήφθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων για τα οποία έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητούνται για την υπόθεση έκρηξης στην είσοδο καταστήματος πώλησης πολυτελών οχημάτων στην Λεωφόρο Μεσόγης, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου Μιχάλη Ιωάννου.


Η Αστυνομία είπε , απέκλεισε από την πρώτη στιγμή τη σκηνή, διενήργησε εξετάσεις έλαβε καταθέσεις και παρέλαβε διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν επιστημονικές εξετάσεις.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ενώ τα δύο πρόσωπα που καταζητούνται αφού συλληφθούν θα ανακριθούν σε μια προσπάθεια πλήρη διερεύνησης και εξιχνίασης της υπόθεσης.

Γύρω στη 01:40 τα ξημερώματα σήμερα σημειώθηκε έκρηξη στην είσοδο καταστήματος πώλησης πολυτελών αυτοκινήτων το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσόγης και ανήκει σε 50χρονο Ελληνοκύπριο.

Από την έκρηξη, η οποία οφείλεται σε αυτοσχέδια βόμβα που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην γυάλινη είσοδο του καταστήματος καθώς και σε τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν εντός του καταστήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ