Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΠΟΑΣΠ

Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΠΟΑΣΠ

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ ανακοινώνει ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκαν τα πιο κάτω:

  1. Τα πρωταθλήματα της Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2016/2017 μετονομάζονται σε Πρωταθλήματα «Αντρέας Βραχνός» σε ένδειξη εκτίμησης του έργου και της προσφοράς στη Ομοσπονδία μας του α. Αντρέα Βραχνού.
  2. Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα πρακτικά της Ετήσιας Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου 2016.
  3. Εγκρίθηκε η Εγκύκλιος για τα Πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας για τη Ποδοσφαιρική περίοδο 2016/2017 η οποία εκδίδεται πριν από την έναρξη των Πρωταθλημάτων στα και καθορίζει θέματα για τα οποία μπορεί να αποφασίζει η Ομοσπονδία στα πλαίσια της Ενιαίας Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ομοσπονδιών Μελών της ΣΤΟΚ.
  4. Απορρίφθηκε μετά από ψηφοφορία το αίτημα των παρατηρητών της Ομοσπονδίας για αύξηση της αντιμισθίας τους.
  5. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων 2016-2017. Για την Α΄ Κατηγορία στην οποία λαμβάνουν μέρος 12 ομάδες, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι θα αρχίσουν στις το Σαββατοκυρίακο 8-9 Οκτωβρίου 2016. Για τη Β΄ Κατηγορία στην οποία λαμβάνουν μέρος 10 ομάδες, η ημερομηνία έναρξης καθορίστηκε μετά από ψηφοφορία και είναι το Σαββατοκυρίακο 5-6 Νοεμβρίου 2016.
  6. Έγινε η κλήρωση Πρωταθλημάτων Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2016/2017. Το πρόγραμμα αφού εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα ανακοινωθεί το συντομότερο. Για το πρόγραμμα της Β΄ Κατηγορία το Δ.Σ. μπορεί να προβεί σε αλλαγή έδρας αγώνων μεταξύ δύο σωματείων Α΄ με Β΄ Γύρο μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο.

Από το Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ