Α. Σιήκκης: Ο Μ. Παυλίδης είναι υποψήφιος του ΔΗΣΥ

Α. Σιήκκης: Ο Μ. Παυλίδης είναι υποψήφιος του ΔΗΣΥ

Επειδή κυκλοφορούν διάφορες φήμες γύρω από την πολιτική-κομματική «προέλευση» του απερχόμενου Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, κρίνουμε απαραίτητο να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του Κ.Σ.ΕΔΕΚ ότι:

  1. Ο κ. Παυλίδης δεν είναι μέλος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.
  2. Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές (2011), ο κ. Παυλίδης κατήλθε ως υποψήφιος Δήμαρχος ουσιαστικά μετά την υπόδειξη του από τον ΔΗΣΥ και αργότερα με την υποστήριξη του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.
  3. Ο κ. Παυλίδης υποστηρίχθηκε από το Κ.Σ. ΕΔΕΚ για τη θέση του Δημάρχου και το 1994, ενώ το όνομα του είχε συμπεριληφθεί προηγουμένως στον κατάλογο των υποψηφίων της εσωκομματικής διαδικασίας του ΑΚΕΛ.
  4. Στις Δημοτικές Εκλογές του 1996 και του 2001, ο κ. Παυλίδης ήταν επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης «Πρόοδος». Το 2001, μάλιστα, κέρδισε μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου, την οποία απώλεσε η ΕΔΕΚ.
  5. Στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, ο κ. Παυλίδης είναι υποψήφιος Δήμαρχος του ΔΗ.ΣΥ.

Ο κ. Παυλίδης δεν έχει καμία οργανική σχέση με την ΕΔΕΚ. Αποτελεί έναν πολιτικό «τυχοδιώκτη», ο οποίος επεδίωκε πάντοτε την εκλογή του στον Δήμο, εκμεταλλευόμενος διάφορες συγκυρίες, αλλά και τα κόμματα.


Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κ.Σ. ΕΔΕΚ όπως εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για την εκλογή του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Σιήκκη.

Όσον αφορά κάποια μεμονωμένα μέλη του Κ.Σ. ΕΔΕΚ που στελεχώνουν το εκλογικό επιτελείο του απερχόμενου Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη, τα οποία τελευταίως εμφανίζονται και ως αρθρογράφοι, «ειδικοί» επί των οικονομικών του Δήμου, θα θέλαμε να τα διαβεβαιώσουμε ότι σύντομα θα τύχουν της ανάλογης αντιμετώπισης από τα συλλογικά όργανα του κινήματος.

Ανακοίνωση Τύπου από Εκλογικό Επιτελείο Υποψήφιου Δημάρχου Γεροσκήπου Ανδρέα Σιήκκη