Βαρύ “κατηγορώ”: “Για τον κο Φαίδωνος η υγεία των παιδιών μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα”

Βαρύ “κατηγορώ”: “Για τον κο Φαίδωνος η υγεία των παιδιών μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα”

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις για το θέμα της παράνομης λειτουργίας του χώρου απόρριψης αδρανών υλικών Μαραθούντας. Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών προσπαθούν απεγνωσμένα εδώ και μήνες να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη αλλά και να πιέσουν το Δήμο Πάφου να εφαρμόσει (!) το διάταγμα του δικαστηρίου.

Ακολουθεί το απόσπασμα από την διαμαρτυρία ενός πολίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το εν λόγω θέμα:


“Για τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ “Χώρο Απόρριψης Αδρανών Υλικών Μαραθούντας” ο Δήμαρχος Πάφου δεν μας έχει δώσει καμία απάντηση έως τώρα παρά τις συνεχείς δημοσιεύσεις μας. Για το γεγονός ότι έχει κληθεί στο δικαστήριο για να εξηγήσει γιατί παραβίασε το σχετικό Διάταγμα που εκδόθηκε, δεν το έχει σχολιάσει κανένας από τους υποστηριχτές του… Για την κατάφωρη αυτή αδικία και παρανομία εις βάρος της υγείας μας από τον κο Φαίδωνος, το λαλίστατο επιτελείο του δεν έχει πει τίποτε! Για τον κο Φαίδωνος η υγεία των παιδιών μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα! Κατά τα άλλα παρουσιάζεται ως ο κυνηγός του εγκλήματος! Για τα δικά του εγκλήματα τι έχει να πει; Οι υποστηριχτές του πώς δικαιολογούν την εγκληματική του αυτή συμπεριφορά;
Μέχρι και σήμερα ο Δήμος Πάφου συνεχίζει να μη συμμορφώνεται με το Διάταγμα το Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για τον εν λόγω παράνομο Χώρο. Είμαστε αναγκασμένοι από την 31/12/2015, που ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά μετά από την παράνομη επαναλειτουργία του χώρου με προσωπική πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάφου, να αναπνέουμε κάθε βράδυ τα καρκινογόνα αέρια που εκλύονται από τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτό χώρο. Η μυρωδιά των αεριών αυτών μας αναγκάζει να κλεινόμαστε στα σπίτια μας, σφραγίζοντας τα πορτοπαράθυρά μας κάθε βράδυ….”

skoupidia_5

marathounta_skoupidia

marathounta_skoupidia_1

skoupidia_4

skoupidia_3

skoupidia_2