Γιαυτό δεν ήρθε ο Ιάνκου στην Πάφο

Γιαυτό δεν ήρθε ο Ιάνκου στην Πάφο

Δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας gsp.ro (δείτε το ΕΔΩ), αναφέρει ότι η περίπτωση απόκτησης από την Πάφο, του Ρουμάνου μέσου Γκάμπι Ιάνκου, «ναυάγησε» επειδή δεν τον άφησε να έρθει στην Κύπρο η… μαμά του!

Ναι, καλά διαβάσατε, αφού σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο 23χρονος παίκτης ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη Βιτορούλ και έμεινε ελεύθερος, είχε επαφές με τη διοίκηση της Πάφος FC, όμως παρότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία, τελικά το deal «σκάλωσε» λόγω οικονομικού, αλλά και για έναν απίστευτο λόγο που προφανώς έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο «ναυάγιο»!


Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα ο Ιάνκου, η διοίκηση της Πάφου του πρότεινε στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, χαμηλότερο μισθό από αυτόν που συμφώνησαν αρχικά μιλώντας στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μπει σε σκέψεις και κάπου εκεί, έρχεται η μαμά και… «χαλάει» οριστικά το deal!

«Συμβουλεύτηκα την οικογένεια και τη μητέρα μου, η οποία μου είπε να μην πάω στην Κύπρο σε μία ομάδα που μόλις ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Πηγή: Themasports