Διήμερη κράτηση σε 24χρονο

Διήμερη κράτηση σε 24χρονο

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου Ελληνοκύπριου ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας σε συνεργασία με μέλη του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ Πάφου εντόπισαν μεγάλο αριθμό κροτίδων στην κατοχή 24χρονου υπόπτου.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκστρατείας που διεξάγει η Αστυνομία για την πάταξη του φαινομένου της κατοχής και χρήσης κροτίδων ενόψει των εορτών του Πάσχα, μέλη του Αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετά από πληροφορία που εξασφαλίστηκε, διενήργησε χθες το πρωί έρευνα στα υποστατικά και στο αυτοκίνητο 24χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 446 κροτίδες, 239 πυροτεχνήματα και ένα φυτό κάνναβης, ύψους περίπου μισό μέτρο.

Ο 24χρονος παραδέχτηκε ότι προόριζε για δική του χρήση το φυτό κάνναβης ενώ τις κροτίδες – όπως είπε- τις προμηθεύτηκε απ’ άλλο πρόσωπο με στόχο να τις μεταπωλήσει για να έχει και ο ίδιος κέρδος .

Πλησιάζοντας προς το Πάσχα η Αστυνομία θα εντείνει τις προσπάθειες της διαβεβαίωσε ο κ. Τσαπής για να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το φαινόμενο της χρήσης κροτίδων με στόχο την αποφυγή τραυματισμών και ζημιών.