Εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Δημαρχία της Πάφου ο Α. Χρυσάνθου

Μετά από έντονο προβληματισμό και σκέψη και, αξιολογώντας την κατάσταση στην οποία περιήλθε η πόλη και ο ΣΑΠΑ, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Χρυσάνθου εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της Πάφου, σύμφωνα με σχετική του ανακοίνωση.


Δεν ήταν εύκολη η απόφαση αναλογιζόμενος τις δυσκολίες του εγχειρήματος, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Α. Χρυσάνθου, λέγοντας πως θέλησε όμως με αυτό τον τρόπο να δώσει στους συμπολίτες του μια άλλη επιλογή μακριά από τα κομματικά στεγανά.

” Δεν μπορώ να υποσχεθώ πολλά” συνεχίζει στην ανακοίνωση του ο Α. Χρυσάνθου σημειώνοντας πως “εκείνο όμως που μπορεί να υποσχεθεί, κοιτάζοντας τους συμπολίτες του στα μάτια, είναι ότι θα εργαστεί σκληρά, με ανιδιοτέλεια και εντιμότητα, όπως το έπραξε άλλωστε τα τελευταία 3 χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος, για το καλό αυτής της λαβωμένης πόλης”.

Οι προκλήσεις είναι τεράστιες, συνέχισε, λέγοντας παράλληλα πως ” με γνώμονα την εξωστρέφεια, τη συναίνεση, το σεβασμό προς τον πολίτη και την από κοινού προσπάθεια με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μακριά από ιδεολογικές προκαταλήψεις και αγκυλώσεις, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Επεσήμανε επίσης πως ουδέποτε υπήρξε φυγόμαχος ή ρίψασπις, ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή, είναι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε- όπως είπε- καλώντας παράλληλα τους πολίτες της Πάφου να τον ψηφίσουν για μια καλύτερη Πάφο, για την Πάφο που όλοι ονειρευόμαστε. Όλοι μαζί μπορούμε, φτάνει να το πιστέψουμε, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Ανδρέας Χρυσάνθου.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/