Εξανεμίζεται η διαφορά μεταξύ Φαίδωνος και Χρυσόμηλου

Εξανεμίζεται η διαφορά μεταξύ Φαίδωνος και Χρυσόμηλου

Αρκετά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία έβγαλε η χθεσινοβραδινή δημοσκόπηση από την τηλεόραση του Σίγμα.

Κατά την ανάλυση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης όσον αφορά το Δήμο Πάφου ο εκλογικός αναλυτής Δρ. Νάσιος Ορεινός ανέφερε τα εξής:


  • Μέσα σε διάστημα 10 ημερών ο Άκης Χρυσόμηλος ψαλίδισε τη διαφορά από τον απερχόμενο Δήμαρχο κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες.
  • Υπάρχει μια δυναμική στην υποψηφιότητα του Άκη Χρυσόμηλου που δείχνει ικανή να του δώσει την νίκη στις εκλογές της Κυριακής 18/12.
  • Πέραν των 2000 δημοτών της Πάφου, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην δημοσκόπηση, για ευνόητους λόγους όπως ανάφερε επί λέξη ο κ. Ορεινός.
  • Φαίνεται πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό της λεγόμενης κρυφής ψήφου η οποία μπορεί να ορίσει εν τέλει τον νικητή των εκλογών.
  • Η κρυφή ψήφος είναι σχεδόν πάντα κατά του υφιστάμενου Δημάρχου, όπως τόνισε στην ανάλυση του ο δρ. Νάσιος Ορεινός.

Σχόλιο Πάφος24:

Είναι εμφανές από τα παραπάνω ότι πάμε σε μια εκλογική αναμέτρηση θρίλερ. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Άκης Χρυσόμηλος δείχνει ικανός για την μεγάλη ανατροπή. Ο απερχόμενος Δήμαρχος και νυν υποψήφιος Φαίδωνας Φαίδωνος χάνει συνεχώς έδαφος, με αποτέλεσμα εκεί που θεωρείτο το αδιαφιλονίκητο φαβορί, πλέον να διαφαίνεται όλο και πιο έντονα μια επερχόμενη οδυνηρή ήττα στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου.

Ο κόσμος της Πάφου πρέπει να προσέλθει στις κάλπες και να εξασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, κλείνοντας τα αυτιά στις διάφορες απειλές, εκφοβισμούς και συκοφαντίες που ακούγονται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες.