Επίσημα με Χρυσόμηλο και Παυλίδη η Συμμαχία

Επίσημα με Χρυσόμηλο και Παυλίδη η Συμμαχία

Η Συμμαχία Πολιτών, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, παραμένει πιστή στην λογική της συλλογικότητας αποβάλλοντας στερεότυπα και χρωματικές αξίες που θέτουν την ευημερία των πολιτών σε δεύτερη μοίρα. Με απόλυτη συναίσθηση των σημερινών προκλήσεων θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των υποψηφίων Δημάρχων αποδεικνύοντας εμπράκτως τηn αντικειμενικότητα των κριτηρίων που θέτει.

Με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου και της κοινωνίας, χωρίς μικροπολιτικά συμφέροντα, σε έναν συνεχή ανοικτό διάλογο με τα μέλη και τους φίλους του κινήματος βάλαμε τις βάσεις για την οριστική απόφαση σε ποιους από τους υποψηφίους Δημάρχους της επαρχίας Πάφου, θα στηρίξουμε και θα υποστηρίξουμε.


Το επαρχιακό συμβούλιο της Συμμαχίας Πολιτών Πάφου, ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει:

  • Στον Δήμο Πάφου τον Άκη Χρυσόμηλο,
  • στον Δήμο Γεροσκήπου τον Μιχάλη Παυλίδη,
  • στον Δήμο Πέγειας τον Μαρίνο Λάμπρου,
  • και στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς τον Άγγελο Γεωργίου.

Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση έχουν το χαρακτηριστικό της ανάδειξης προσωπικοτήτων. Κομματικά στεγανά δεν μπορούν και δεν θα έπρεπε να έχουν ρόλο. Η Πάφος χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, όρεξη, καθαρούς και έτοιμους να πατάξουν την διαφθορά και να αναδείξουν την επαρχία απ’ όποια κομματική κατεύθυνση και αν προέρχονται ή υποστηρίζονται.

Με την απόφασή μας αυτή, εγκαινιάζουμε μια συνεργασία που δεν σταματά στην κάλπη αλλά επεκτείνεται μέχρι την ουσιαστική αλλαγή και ευημερία της τοπικής κοινωνίας και την ενδυνάμωση της τοπικής δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλό αγώνα.