Επιστρέφει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Επιστρέφει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Την πολύ πετυχημένη περσινή πρώτη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Πάφο, ακολουθεί η φετινή 2η διοργάνωση, η οποία υπόσχεται μια αναβαθμισμένη και πλούσια εκδήλωση.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προβολές ανεξάρτητων ταινιών μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, καθώς και εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις από Κύπριους σκηνοθέτες και ανθρώπους που ασχολούνται με τον κινηματογράφο.


Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον καλλιτέχνη Κώστα Οικονόμου (1925-2016) του οποίου η σημαντική επιρροή στις τέχνες άγγιξε πολλές γενιές καλλιτεχνών.

Το PIFF υποστηρίζει την ανάπτυξη της τέχνης του ανεξάρτητου κινηματογράφου, όπως επίσης και σκηνοθέτες οι οποίοι εργάζονται με πολύ λίγα αλλά έχουν πολλά να προσφέρουν.

Το φεστιβάλ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός πνεύματος φιλίας και συνεργασίας με σκηνοθέτες από Κύπρο και από όλο τον κόσμο.

Όλες οι προβολές θα διεξαχθούν στον Πολιτιστικό χώρο «Τεχνόπολις 20» στην Πάφο και οι διαλέξεις και οι παρουσιάσεις διοργανώνονται στο Κέντρο Τεχνών Κίμωνος.

Οργανωτές: Νικόλας Ιορδάνου και Σύλβια Νικολαϊδου

16 – 18 Ιουνίου, 2017, 20:45 Τεχνόπολις, Πάφος

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 16 ετών και άνω

Όλες οι ταινίες έχουν αγγλικούς υπότιτλους

Περισσότερες πληροφορίες: www.piffcyprus.com