Επιχείρηση για πάταξη τυχερού παιγνίου στην Πάφο

Στοχευμένη επιχείρηση διενήργησε χθες η Αστυνομία Πάφου


σε πέντε υποστατικά για πάταξη του φαινομένου του τυχερού παιγνίου στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν είκοσι επτά πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, μεταξύ των ωρών 17:00 το απόγευμα χθες με 19:30 το βράδυ κατά τη διάρκεια επιχείρησης εισήλθαν σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Πάφο.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατάσχεσαν οκτώ πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών, που φαίνεται να μετατρέπονται σε μηχανές ηλεκτρονικού παιγνίου.

Ακολούθως σε επιχείρηση που διενήργησαν σε δεύτερο υποστατικό μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων κατάσχεσαν πέντε πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η επιχείρηση των μελών του ΟΠΕ Πάφου συνεχίστηκε και σε άλλα τρία υποστατικά στα οποία εντοπίστηκαν στο ένα , έντεκα πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών , στο άλλο τρεις πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που φαίνεται να μετατρέπονται σε μηχανές ηλεκτρονικού παιγνίου και στο τελευταίο υποστατικό η Αστυνομία δεν εντόπισε οτιδήποτε