Ζέστη μεν, με πιθανές καταιγίδες δε!

Ζέστη μεν, με πιθανές καταιγίδες δε!

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές βροχές, στα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µετά το µεσηµέρι τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.