Η Πάφος FC… αλλάζει

Η Πάφος FC… αλλάζει

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η Συμφωνία Διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πάφου από τη νεοσύστατη Εταιρεία και το Σωματείο, μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι για να αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και επειδή άλλο β’ κατηγορία και άλλο α’ κατηγορία, στόχος της παφιακής ομάδας είναι να ενισχυθεί σημαντικά, με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, που θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, με πρώτο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.


Άνθρωπο-κλειδί για τη στελέχωση της Πάφου αποτελεί ο Γάλλος τεχνικός Διευθυντής Laurent Dechaux, ο οποίος σε συνεργασία με τον ισχυρό άνδρα της εταιρείας Σεργκέι Λομάκιν και τον Πρόεδρο του Σωματείου Χάρη Γλυκή θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορεί να κρατηθεί για χρόνια στα μεγάλα σαλόνια.

Παρουσίαση του πλάνου

Είναι πασιφανές ότι κάτι αλλάζει φέτος στην Πάφο και άπαντες στην πόλη του Κινύρα ευελπιστούν ότι το νέο μοντέλο διαχείρισης της ομάδας θα αποδώσει καρπούς και θα την απεγκλωβίσει από την αγωνιστική και οικονομική μιζέρια των τελευταίων χρόνων, με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, την ερχόμενη Δευτέρα (22/5) η Διοίκηση της Εταιρείας και του Σωματείου θα παρουσιάσουν στα Μέλη του Σωματείου το νέο Δ.Σ., τις λεπτομέρειες για τη συμφωνία Διαχείρισης, το πλάνο ενόψει της νέας περιόδου και γενικότερα όλες τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στην ομάδα. Επιπλέον, προγραμματίζεται στο αμέσως επόμενο διάστημα ειδική εκδήλωση για παρουσίαση του σχεδίου δράσης της Διοίκησης στους φίλους του Σωματείου, προσδοκώντας σε δυναμική στήριξη από τον κόσμο της Πάφου.

«Καλούμε τον κόσμο και τα μέλη του Σωματείου μας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια από τη Διοίκηση και, όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε ξανά μια ισχυρή ομάδα σε όλα τα επίπεδα», καταλήγει η ανακοίνωση της Πάφου.

Πηγή: Sigmalive