Η υψίφωνος Ester Ustaeva για τη μαγευτική βραδιά

Η υψίφωνος Ester Ustaeva για τη μαγευτική βραδιά

Μια μαγευτική εμφάνιση ετοιμάζει η Ρωσίδα υψίφωνος Ester Ustaeva, στους λάτρεις της όπερας, σε μια μοναδική εμφάνιση στην Πάφο.

Μιλώντας στο SigmaLive, η Ρωσίδα υψίφωνος ανέφερε ότι η επιλογή του τόπου διεξαγωγής της όπερας έγινε από τους γονείς της, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο. “Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο νησί και θεωρώ ότι είναι ένας πανέμορφος τόπος. Η εμφάνισή μου θα γίνει στην Πάφο, διότι ήταν μια επιλογή που έκαναν οι γονείς μου για’ μένα, μιας και λατρεύουν την Πέγεια”.


Πρόσθεσε, δε, ότι εαν είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον τόπο που θα εμφανιστεί, τότε θα διάλεγε τη Λευκωσία. “Μπορεί η πρωτεύουσα να μην έχει θάλασσα, ωστόσο, θα μου άρεσε να κάνω την εμφάνισή μου εδώ”.

Εν κατακλείδι, η εκθαμβωτική υψίφωνος από τη Ρωσία, επεσήμανε ότι θα ερμηνεύσει μια γκάμα τραγουδιών, η οποία θα περιλαμβάνει άριες και τραγούδια των Ροσίνι, Μότσταρτ, Γκέρσουιν, Κάλμαν, Λόου, Μπελίνι και Γκουνώ.

Σημειώνεται ότι το concerto θα λάβει χώρα την Παρασκευή (19/5) στο ξενοδοχείο “Annabelle” στην Πάφο, από τις 20:00 – 21:30.

Πηγή: Sigmalive