Λιγουρεύονται Πατουλέα οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας

Λιγουρεύονται Πατουλέα οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας

Ο πρώτος σκόρερ της Πάφου Fc, αλλά και του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, με 25 γκολ, Άντριαν Πατουλέα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδας της πρώτης κατηγορίας.

Αν και βρίσκεται στα 33 του χρόνια, ο Ρουμάνος επιθετικός έκανε ό,τι μπορούσε, πέτυχε 25 γκολ και οδήγησε την Πάφος Fc στην Α’ κατηγορία, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.


Το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού λήγει φέτος και γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην Πάφος Fc για να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα. Είναι δεδομένο πως στην Πάφος Fc τον θέλουν και για τη νέα χρονιά, όμως τα επιτεύγματά του οδήγησαν ομάδες στην Α’ κατηγορία να δουν πιο ζεστά την περίπτωση του.

Ο προγραμματισμός στην Πάφο Fc όμως, ήδη άρχισε. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ιωάννου, ο Χμαλάντζε και ο αρχηγός Πάμπος Δημοσθένους, έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Για τον Δημήτρη Ιωάννου στόχος είναι να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, αφού όλοι είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους Χμαλάτζε και Δημοσθένους, αφού και οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Πάφος Fc.

Πηγή: Sigmalive