Μεγάλη διεθνής διάκριση για το φώτο ΛΑΡΚΟ

Μεγάλη διεθνής διάκριση για το φώτο ΛΑΡΚΟ

Ο Κωνσταντίνος Λάρκος (φώτο ΛΑΡΚΟ, Πάφος) κατάφερε να διακριθεί σε ένα από τους πιο διαδεδομένους οργανισμούς για επαγγελματίες φωτογράφους στον κόσμο, στο Society Wedding Portrait Photographers (SWPP).

Είναι ο νεότερος φωτογράφος παγκοσμίως με Διεθνή Διάκριση ASWPP (Μάρτιος 2017). Χαρακτηριστικό της εν λόγω διάκρισης ότι μόνο 10 επαγγελματίες την κατέχουν σε Κύπρο και Ελλάδα.


Η διάκριση για τον Κωνσταντίνο είναι η δεύτερη που παίρνει μετά το LSWPP, όταν και ήταν ο νεότερος επαγγελματίας φωτογράφος σε Ελλάδα και Κύπρο και ο δεύτερος σε όλο τον κόσμο, το 2014!

Mε την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα της φωτο ΛΑΡΚΟ (Digital Studio Larko LTD) για την υποστήριξη, όλους τους συνεργάτες, αλλά και όλη την κοινότητα των επαγγελματιών φωτογράφων στην Κύπρο που δημιουργούν τον υγιή ανταγωνισμό και προσφέρουν σε νεότερους επαγγελματίες το περιβάλλον για να δημιουργήσουν. Τελευταίους, αλλά όχι έσχατους, όλους τους φίλους που εμπιστεύθηκαν τις πιο όμορφες και ξεχωριστές τους στιγμές, κοντά μας!!!

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να κρατάμε αυτό που σας κλέβει ο χρόνος δημιουργικά και ποιοτικά!