Μελετούν μέτρα αντίδρασης για τη μαρίνα στην περιοχή Πότιμα

Μελετούν μέτρα αντίδρασης για τη μαρίνα στην περιοχή Πότιμα

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας θα συζητήσει τις εξελίξεις στο θέμα της μαρίνας στην περιοχή Πότιμα σε ειδική συνεδρία του όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για τα μέτρα αντίδρασης, μη αποκλειομένου του αποκλεισμού δρόμων κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Πάφο, για τα εγκαίνια της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων, αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του Προέδρου της Αρχής Γιώργου Στυλιανού.

Ο κ. Στυλιανού αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι έχουν επαληθευτεί οι φόβοι του κοινοτικού συμβουλίου για “σκοπιμότητες” σε σχέση με τη μαρίνα. “Οι σκοπιμότητες είναι εμφανείς και το θέμα δυστυχώς παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες, χωρίς να διαφαίνεται οποιαδήποτε θετική κατάληξη”, αναφέρει.
Αναφέρεται, επίσης, σε κάποιους κύκλους που είχαν στόχο “να βρεθεί τρόπος για να ακυρωθεί η απόφαση για κατασκευή της μαρίνας, και όχι για να βρεθεί τρόπος για να υλοποιηθεί”.


Ο κ. Στυλιανού αναφέρει πως το τραγικό είναι ότι οι συνεχείς αναβολές καθυστερούν το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κισσόνεργας και κρατούν την κοινότητα όμηρο, αφού δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις ειδικά σε ό,τι αφορά την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στην περιοχή `Πότιμα` και την κατασκευή των κυματοθραυστών, οι οποίοι θα αναβαθμίσουν όλη την περιοχή.

Πηγή: iKypros