“Μητέρα” από την επαρχία Πάφου εγκατέλειψε το βρέφος της στο Νοσοκομείο!

“Μητέρα” από την επαρχία Πάφου εγκατέλειψε το βρέφος της στο Νοσοκομείο!

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να προσλαμβάνει η είδηση αναφορικά με την μητέρα που εγκατέλειψε το τριών μηνών βρέφος της ολομόναχο στο Νοσοκομείο Λεμεσού κι έφυγε στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι η θλιβερή ιστορία αποκαλύφθηκε μέσω μίας έκκλησης μέσω διαδικτύου, η οποία μοιράστηκε με αστραπιαίους ρυθμούς μεταξύ εθελοντών στη Λεμεσό και η οποία ανέφερε ότι χρειάζονται εθελοντές για τη φύλαξη του βρέφους στο Νοσοκομείο.


Αυτούσιο το μήνυμα:

Σύμφωνα μάλιστα με αρμόδια πηγή, η αλλοδαπή μητέρα αποφάσισε να εγκαταλείψει το βρέφος της και να ακολουθήσει τον άντρα της στην πατρίδα του, αφού αυτός είχε απελαθεί από το έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Cyprus Times η μητέρα, που διέμενε με τον σύζυγο της στην επαρχία Πάφου, ενημέρωσε το Νοσοκομείο ότι δεν ενδιαφέρεται για το μωρό της και ότι θα ακολουθήσει το σύζυγο της στην πατρίδα του.

Το μωράκι φέρει λυκόστομα, δηλαδή έχει επιτευχθεί πλήρως η ένωση στο άνω χείλος όταν το μωρό βρισκόταν στη μήτρα, με αποτέλεσμα να απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό για την υγεία του βρέφους ωστόσο χρειάζεται ειδικός τρόπος για να τραφεί.

Το Γραφείο Ευημερίας έχει ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για να εντοπίσει ανάδοχη οικογένεια για το μωράκι, η οποία θα εκπαιδευθεί καταλλήλως για τη σίτιση του, πριν πάρει το μωράκι στο σπίτι της.

Σημειώνεται ότι το μωράκι προηγουμένως είχε νοσηλευθεί στο Μακάριο Νοσοκομείο και ακολούθως μεταφέρθηκε στην εντατική νεογνών του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πηγή: cyprustimes.com