Μ. Παυλίδης: Πραγματικά κύριοι, οι αριθμοί δεν λένε ψέματα…

Μ. Παυλίδης: Πραγματικά κύριοι, οι αριθμοί δεν λένε ψέματα…

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία ο συντάκτης του κειμένου που δημοσιεύτηκε από το επονομαζόμενο «Εκλογικό Επιτελείο ΑΚΕΛ Γεροσκήπου», διαστρεβλώνει ακόμη και τους αριθμούς που αφορούν το χρέος του Δήμου μας, όταν ανέλαβε τη Δημαρχία ο κος Μιχάλης Παυλίδης. Χρησιμοποιώντας τη λέξη «ψεύδη» και άλλες λέξεις με την ίδια ρίζα, αμφισβητεί το ποσό του χρέους που παρέλαβε ο Δήμαρχος, λέγοντας ότι «η αλήθεια είναι ότι παρέλαβε χρέος 9.900.00». Ακόμα και μόνο τόσα να ήταν δεν είναι καθόλου μικρό ποσό. Παρότι έχουν δημοσιευθεί ως τώρα, ακριβή ποσά και παρότι μπορεί πάντα ζητήσει από το λογιστήριο του Δήμου την έκθεση εγκεκριμένου ελεγκτικού γραφείο, δεν το έπραξε.
Παραθέτουμε λοιπόν, για μια ακόμη φορά αυτά τα στοιχεία πιστεύοντας ότι σταματήσει η συστηματική παραποίησή τους.
Το ύψος των χρεών λοιπόν,ήταν δυστυχώς για όλους μας, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ παρατίθεται πιο κάτω:
Συνολικό χρέος : €13.630.000 Τράπεζες : € 9.800.000
Υδατοπρομήθεια €1.928.000 Άλλοι πιστωτές €1.276.000 (ΧΥΤΑ,ΣΑΠΑ κλπ)
Τρεχούμενοι λογαριασμοί : €430.000
Απλή και μόνο ανάγνωση των αριθμών αποδεικνύει την ακρίβεια όσων δήλωσε ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης το Σάββατο, 26/11/2016 στο Γ πρόγραμμα του ΡΙΚ.
Τώρα όσον αφορά στις οικείες Στρογγυλού και Χατζημιτσή. Η οικία Χατζημιτσή εξοφλήθηκε από το παρόν δημοτικό συμβούλιο . Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε και ολοκλήρωσε την έκδοση των διαδικασιών για την αποκατάσταση και την ανάδειξή τους. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ποιος παραποιεί την αλήθεια. Καλούμε λοιπόν τον συντάκτη της δημοσιεύσεις να αναζητά στοιχεία κι όχι απλώς να δημοσιεύει για εντυπωσιασμό, παραβλέποντας ότι οι Δημότες της Γεροσκήπου ενημερώνονται.
Εκλογικό Επιτελείο Μιχάλη Παυλίδη
30/11/2016