Νέος πνιγμός στις θάλασσες της Πάφου

Νέος πνιγμός στις θάλασσες της Πάφου

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές 69χρονης τουρίστριας στην Πάφο. Το κολύμπι της αργά χθες το απόγευμα στα Δημοτικά Μπάνια αποδείχθηκε μοιραίο, αφού η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου όπου είχε μεταφερθεί.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία που θα γίνει σήμερα. Η 69χρονη είχε έρθει για διακοπές στην Πάφο στις 2 Οκτωβρίου και διέμενε σε παρακείμενο ξενοδοχείο στον χώρο όπου συνέβη το μοιραίο περιστατικό, ενώ θα αναχωρούσε από την Κύπρο στις 14 τρέχοντος.


Τραγική ειρωνεία, είναι ότι την λουόμενη αντελήφθησαν πολύ γρήγορα να έχει χάσει τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε άλλοι λουόμενοι και θαμώνες των Δημοτικών Μπάνιων, που κάλεσαν για βοήθεια τον αστυνομικό που επανδρώνει σταθμό που έχει δημιουργηθεί στην παραλιακή λεωφόρο Κάτω Πάφου. Ο αστυνομικός αυτός, αλλά και ένας μοτοσικλετιστής της ομάδας Ζ που έτυχε να περιπολεί στο ίδιο μέρος, δεν δίστασαν να βουτήξουν στη θάλασσα για να διασώσουν την λουόμενη, καταφέρνοντας να την ανασύρουν άμεσα στην παραλία και να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την έλευση ασθενοφόρου, που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου. Οι γιατροί στο νοσηλευτήριο διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση και λίγο μετά την μεταφορά της εξέπνευσε.

Από την επιχείρηση διάσωσης τραυματίσθηκαν ελαφρότερα και οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι επίσης μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχίες.

Πηγή: Φιλελεύθερος