Ξάφρισαν κατάστημα με γυναικεία ρούχα

Ξάφρισαν κατάστημα με γυναικεία ρούχα

Τρεις Βούλγαροι κάτοικοι Πάφου συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν σε έλεγχο που διενεργούσαν μέλη της Τροχαίας εντοπίστηκε στο όχημα τους μεγάλη ποσότητα γυναικείων ρούχων τα οποία είχαν ακόμη πάνω τους τις πλαστικές δικλείδες ασφαλείας των καταστημάτων. Οι τρεις δεν έδωσαν εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα και τέθηκαν υπό κράτηση προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Βούλγαροι ανακόπηκε για έλεγχο σε δρόμο της Πάφου από μέλη της ομάδας Ζ της Τροχαίας που πραγματοποιούσαν οδικούς ελέγχους στην πόλη της Πάφου. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ένα μεγάλο χάρτινο κιβώτιο το οποίο ήταν γεμάτο με γυναικεία ρούχα συγκεκριμένης φίρμας. Τα ρούχα έφεραν τα γνωστά πλαστικά που εμποδίζουν την κλοπή και την έξοδο από τα καταστήματα όσων επιχειρούν να διαφύγουν με προιόντα χωρίς να τα πληρώσουν και τα οποία αφαιρούνται στα ταμεία των καταστημάτων.


Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου δεν έδωσαν καμία εξήγηση όταν ρωτήθηκαν σχετικά από τους αστυνομικούς για την κατοχή των προιόντων αυτών. Μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ τα γυναικεία ρούχα κατασχέθηκαν προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες έρευνες για να καταδείξουν την προέλευση τους και τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκαν στο όχημα των υπόπτων.

Πηγή: Φιλελεύθερος