Ξανά αντάρτης ο Νεόφυτος Ακουρσιώτης στην Πέγεια

Ξανά αντάρτης ο Νεόφυτος Ακουρσιώτης στην Πέγεια

Σάρκα και οστά έλαβε η αναμενόμενη ανταρσία για το ΑΚΕΛ στην Πέγεια, καθότι ο νυν δήμαρχος Νεόφυτος Ακουρσιώτης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του. Ο κ. Ακουρσιώτης, είχε λάβει μέρος στην εσωκομματική διαδικασία του ΑΚΕΛ προς εξασφάλιση του χρίσματος του υποψηφίου δημάρχου του κόμματος, χάνοντας όμως από τον νυν αντιδήμαρχο Μαρίνο Λάμπρου, ο οποίος επίσης ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα του.

Σημειώνεται πως πέραν της στήριξης του ΑΚΕΛ, ο κ. Λάμπρου στηρίζεται τόσο από το ΔΗΚΟ όσο και από την ΕΔΕΚ, ενώ ο ΔΗΣΥ στην Πέγεια υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Παντελή Χάρπα.


Η εξαγγελία Ακουρσιώτη

Στην ανακοίνωση-εξαγγελία της υποψηφιότητάς του, ο κ. Ακουρσιώτης δηλώνει ξένος προς τα οικονομικά συμφέροντα και παιχνίδια, καθώς και αποφασισμένος να είναι δήμαρχος όλων των δημοτών της Πέγειας. Προσπάθειά του, αναφέρει, θα είναι η επίτευξη σύγχρονης, αποτελεσματικής ανθρωποκεντρικής αυτοδιοίκησης που θα εξυπηρετεί και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την ευημερία του δημότη.

Ανακοίνωσε ακόμη πως σύντομα θα καταρτιστεί πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προτάσεις για οικοδόμηση διαφάνειας, αποτελεσματικής και κοινωνικά ευαίσθητης αυτοδιοίκησης στο δήμο Πέγειας, αλλά και αναβάθμιση και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος που προσφέρεται στα όρια του δήμου Πέγειας.

Πηγή: Reporter