Ο Αναστασιάδης εγκαινιάζει την Λεωφ. “Τάφοι των Βασιλέων”

Ο Αναστασιάδης εγκαινιάζει την Λεωφ. “Τάφοι των Βασιλέων”

Στην Πάφο θα βρεθεί στις 5 Μαΐου ο πρόεδρος Αναστασιάδης, όπου θα προεδρεύσει συσκέψεων με τις τοπικές αρχές και τους βουλευτές της επαρχίας Πάφου σε μια προσπάθεια να προωθηθούν σημαντικά έργα υποδομής.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Υπουργών της Κυβέρνησης, Δημάρχων και αντιδημάρχων των τεσσάρων Δήμων της Επαρχίας Πάφου ( Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας,Πόλης Χρυσοχούς) καθώς και βουλευτών της Επαρχίας.


Στο μεταξύ αύριο Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των Δημάρχων της Επαρχίας Πάφου, Φ. Φαίδωνος, Μ. Παυλίδη, Μ. Λάμπρου, Γ. Παπαχριστοφή, στο Δημοτικό μέγαρο Πάφου προκειμένου να κωδικοποιήσουν οι τέσσερις Δήμοι τα αιτήματα τους που θα θέσουν στον ΠτΔ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της επίσκεψης του αναμένεται να εγκαινιάσει την Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων που έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Οι φορείς της Πάφου αναμένεται να θέσουν τα αιτήματα τους στον ΠτΔ με κύριο αυτό της οδικής σύνδεσης Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: Ant1iwo