Ο Δήμος Αγ. Νάπας μηνύει ζευγάρι για άσεμνη φωτογραφία σε εκκλησία (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Αγ. Νάπας μηνύει ζευγάρι για άσεμνη φωτογραφία σε εκκλησία (ΦΩΤΟ)

Νομικά μέτρα κατά του ζευγαριού Βρετανών που ακολουθώντας μια δικη τους προσβλητική μόδα, φωτογραφίζονται μπροστά από εκκλησίες να επιδίδονται σε άσεμνες πράξεις, μελετά ο Δήμος Αγίας Ναπας.

Μιλώντας στο Μέρα Μεσημέρι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, εξήγησε πως εδώ και καιρό έχει αρχίσει μια εκστρατεία για να αποτρέπονται αυτού του είδους οι φωτογραφήσεις. Μόλις είδαμε την φωτογραφία είπε ο κ. Καρούσος, ενημερώσαμε τον νομικό σύμβουλο του δήμου για το πως μπορούμε να προχωρήσουμε με μέτρα κατά του ζευγαριού. Όπως σημείωσε, όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν τελέσουν πολίτικους γάμους ενημερώνονται από τους λειτουργούς ότι τέτοιες πράξεις δεν είναι ευπρόσδεκτες στην Αγία Νάπα αφού βλάπτουν την εικόνα του τουριστικού θερέτρου.


Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun

Όπως είπε ο κ. Καρούσος, το ζευγάρι μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι παντρεύτηκε τον Μάιο και διέμενε μάλιστα και σε τετράστερο ξενοδοχείο. Αυτά τα πράγματα είπε ο κ. Καρούσος, δεν τα θέλουμε στην Αγία Νάπα και πρέπει όλοι να μάθουν πως όσοι τα κάνουν θα υποστούν νομικές συνέπειες.

Πηγή: Ant1iwo, showbiz.com.cy