Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας

Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ σταδιακά από την Τρίτη χαμηλή πίεση αναμένεται να αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο από Τετάρτη και Πέμπτη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Μεγάλη Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, ιδιαίτερα το απόγευμα και το βράδυ.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν λίγες τοπικές βροχές, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Τη Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη, στην ατμόσφαιρα αναμένεται να υπάρχει σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα δυνατό να είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη και μικρή πτώση τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ