Πάφος FC: Αναμένονται με ανυπομενησία οι επόμενες κινήσεις του Σεργκέϊ Λομάκιν

Πάφος FC: Αναμένονται με ανυπομενησία οι επόμενες κινήσεις του Σεργκέϊ Λομάκιν

Στην ΠΑΦΟΣ FC η Γενική Συνέλευση έδωσε από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το πράσινο φως και ενέκρινε τη συμφωνία ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΦΟΣ F.C από την εταιρία που θα δημιουργηθεί τις επόμενες μέρες υπό τον Ρώσο επιχειρηματία Σεργκέϊ Λομάκιν.

Μέσα στο επόμενο διάστημα 15 ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις, σχηματισμός του νέου Δ.Σ υπό τον πρόεδρο Χρίστο Γλυκύ, καθώς και πιο λεπτομερής ανάλυση του πλάνου λειτουργίας του Σωματείου μας προς τα μέλη και τους φίλους της ομάδας της Πάφου αφού έπεται νέα Γ.Σ. παρουσία και του Σεργκέϊ Λομάκιν.


Έχει πάντως αρκετό ενδιαφέρον το πλάνο και ο σχεδιασμός για την νέα Πάφο αφού στα σχέδια είναι η αναβάθμιση των ακαδημιών, ανακαίνισης και αναβάθμισης ολόκληρου του αθλητικού κέντρου στην Γεροσκήπου αλλά να ξεκινήσει προγραμματισμός για την ποδοσφαιρική ομάδα ενόψει και Α’΄Κατηγορίας.

Στα άμεσα που έχουν συμφωνηθεί είναι η εξόφληση όλων των οφειλών, όπως η πληρωμή οφειλών σε παίκτες, σε υπηρεσίες, λογαριασμούς, κοινωνικές ασφαλίσεις, χρέη προς τρίτους. Έτσι ώστε το σωματείο να ξεκινήσει χωρίς χρέη τον προγραμματισμό για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Αναμένεται όπως αναφέραμε, να καταρτιστεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, ενώ θα βάλει μπρος και η εταιρεία η οποία θα διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πάντως ο νέος πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς μιλώντας με στενούς του συνεργάτες παρουσιάστηκε αρκετά συγκρατημένος όσο αφορά την νέα προσπάθεια που ξεκινάει, κοιτάζοντας σε βάθος χρόνου, θέλουν να δώσουν βάρος στις ακαδημίες και στις εγκαταστάσεις και εν εύθετο χρόνω να δυναμώνει και η ομάδα.

Πάντως με την επικύρωση της συμφωνίας με την νέα συνέλευση βάζουν μπρος και ο προγραμματισμός για την ομάδα ενόψει Α’ Κατηγορίας. Κανένας από όλους ήταν φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θεωρεί σίγουρη την θέση του και για την νέα χρονιά αφού έπονται σημαντικές ανακατατάξεις.

Πηγή: AthleticPafos