Πάφος FC: Αναχωρεί για Σλοβενία την ερχόμενη Δευτέρα

Πάφος FC: Αναχωρεί για Σλοβενία την ερχόμενη Δευτέρα

Στη πόλη Ρίγα της Λετονίας συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας μας και η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου. Καθημερινά ενσωματώνονται με την ομάδα και οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Σήμερα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Riga FC ομάδα Α’ Κατηγορίας της Λετονίας.


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στις 17/07 στην Λετονία και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας θα διεξαχθεί στην Σλοβενία, σε Αθλητικό κέντρο στη περιοχή Κranska Gora(βορειοδυτικό τμήμα της Σλοβενίας). Η ομάδα μας θα μεταβεί από την Λετονία στην Σλοβενία στις 17/07 εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/07.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασία στη Σλοβενία, η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια. Στις 21/07 με την Hapoel Acre, ομάδα πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ, στις 24/07 με την Bravo, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Σλοβενίας και στις 27/07, με την ομάδα Hannover 96, ομάδας της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας.

Η επιστροφή στη Κύπρο είναι προγραμματισμένη στις 28 Ιουλίου και θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό.

Στις 31/07 θα αρχίσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Κακοπετριά μέχρι τις 06/08 και ακολούθως η ομάδα θα επιστρέψει στη Πάφο για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στη Κύπρο, θα ανακοινωθεί αργότερα.

Γραφείο Επικοινωνίας
ΠΑΦΟΣ FC.