Πάφος FC: Αποκλεισμός στην παράταση

Πάφος FC: Αποκλεισμός στην παράταση

Ένα φαινομενικά αδιάφορο παιχνίδι που έκρινε το προτελευταίο εισιτήριο για τη φάση των 16 του κυπέλλου Coca-Cola έμελλε να εξελιχθεί σε θρίλερ, με δραματικό φινάλε, καθώς η Αναγέννηση κατάφερε, έστω και μέσα από τη διαδικασία της παράτασης, να κάμψει την αντίσταση της Πάφου, με το τελικό 3-2 να σφραγίζει την πρόκριση των πρασίνων της Δερύνειας.

Η κανονική διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού στο Παφιακό Στάδιο ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία (1-1),που διαμορφώθηκε από το σουτ του Γουέσλεμ στο 74ο λεπτό, ενώ ισοφάρισε ο Άλβες τρία λεπτά πριν το φινάλε για λογαριασμό της παφιακής ομάδας με διαγώνιο πλασέ.


Στη διάρκεια της ημίωρης παράτασης η προσφορά του Φουρτάδο στο σκοράρισμα (101′, 107′) ήταν αρκετή για να στείλει την ομάδα της Δερύνειας στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ οι ελπίδες της Πάφου αναπτερώθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατουλέα (112), αλλά έσβησαν λίγο αργότερα απλός με αυτό το τέρμα γράφτηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Η τελευταία θέση για το Β΄ γύρο του Κυπέλλου Coca – Cola θα κριθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με τον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την ΠΑΕΕΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΦΟΣ: Κωνσταντίνου, Μακρής, Σωκράτους, Νικολάου, Γεωργίου, Θεοδώρου (56΄ Κχμαλάτζε), Μουτίνιο, Μανού, Εμάνουελ (56΄ Πατουλέα), Δημοσθένους (71΄ Άλβες), Πίτσιλλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βιέιρα, Ευθυμίου, Γιαννακού, Αναστασίου, Σωτηρίου (64΄ Φουρτάδο), Φωτίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου (84΄ Γιουσπασιάν), Μπριτζίτο, Γουέσλεμ, Ράτκοβιτς (78΄ Νατσιόπουλος)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρίστος Σπανός

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπριτζίτο

Πηγή:Politis