Πάφος FC: Η έδρα αποτελεί το μεγάλο όπλο

Πάφος FC: Η έδρα αποτελεί το μεγάλο όπλο

Νίκη «χρυσάφι» ήταν για την Πάφο η επιτυχία σε βάρος της Δόξας που την κρατά για άλλη μια αγωνιστική εντός της εξάδας.

Ήταν η 5η νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε τους δεκαεννέα βαθμούς και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είναι αήττητη στο «Στέλιος Κυριακίδης», μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.


Η Πάφος έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν σκόραρε. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να δεχθεί γκολ.
Στο φινάλε όμως, χάρη στο πείσμα και τη θέληση των παικτών της, κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Μοστέφα και Μπρουλς ενώ ο Κόπριβετς ήταν σταθερός όταν χρειάστηκε.

Ο κόσμος ήταν και πάλι στις εξέδρες και σιγά σιγά συσπειρώνεται. Η ομάδα όμως χρειάζεται περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και αναμένεται οι οπαδοί να αυξηθούν στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια, αφού η ομάδα πείθει και τον πλέον δύσπιστο πως είναι φτιαγμένη για κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα.

Βεβαίως υπάρχει και η μεταγραφική Ιανουαρίου, όπου η Πάφος θα κινηθεί για άλλες τέσσερις μεταγραφές για να γίνει ακόμη πιο ισχυρή. Ο Σεργκέι Λομάκιν ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι στους επισήμους και χειροκρότησε τους παίκτες του.

Από σήμερα βέβαια βάζουν τα κεφάλια μέσα, αφού στον ορίζοντα είναι άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση. Θα παίξει με την πρωτοπόρο ΑΕΚ στη Λάρνακα. Σε ένα παιχνίδι όπου θα μετρήσει τις αντοχές της για να δείξει αν μπορεί να ονειρεύεται εξάδα.

Πηγή: Πολίτης