Πάφος FC: Ιδού τα νέα διαρκείας για τη σαιζόν 2017-2018

Πάφος FC: Ιδού τα νέα διαρκείας για τη σαιζόν 2017-2018

Με το σύνθημα «Η ομάδα μας, η Πόλη μας, η ψυχή μας», η Διοίκηση της εταιρείας PAFOS FC εξαγγέλλει την έναρξη της διάθεσης των Εισιτηρίων Διαρκείας 2017-2018.

Το σύνθημα “Η ομάδα μας, η Πόλη μας, η ψυχή μας”, είναι εμπνευσμένο από την μεγάλη αγάπη του κόσμου της Πάφου για την ομάδα και το μήνυμα ενότητας που θέλουμε να κυριαρχήσει στην φετινή σαιζόν ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να διεκδικήσει και να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί.


Η βοήθεια και η στήριξη του κάθε φίλαθλου της Πάφος FC και του κάθε Παφίτη ξεχωριστά, είναι σημαντική για την ομάδα και το Σωματείο μας. Η νέα Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC έχει θέσει ως στόχο, να φτιάξει μια ισχυρή ομάδα, η οποία να είναι ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα και να ικανοποιεί τις προσδοκίες του κάθε φίλαθλου μας.

Όλοι μαζί, Διοίκηση, ποδοφαιριστές, τεχνική ηγεσία, οργανωμένοι φίλαθλοι και κόσμος, θα ενωθούμε σαν μια γροθιά και θα διεκδικήσουμε την υλοποίηση των στόχων και του οράματος της φετινής σαιζόν.

Εξαγγέλλουμε τη διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας, σε προσιτές και ελκυστικές τιμές και ζητούμε την στήριξη και την βοήθεια από όλους.

Οι φιλάθλοι της Πάφος FC είναι χιλιάδες, παθιασμένοι, με έντονη αγάπη για την ομάδα και για αυτό, το γήπεδο «Στέλιος Κυριακίδης” (πρώην Παφιακό) πρέπει να είναι κατάμεστο σε κάθε παιχνίδι.

Με τις ελκυστικές τιμές και τις πολλές κατηγορίες που έχουμε ορίσει, δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους Παφίτες να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και να γίνουν μέρος της φετινής προσπάθειας.

Ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα, αρχίζοντας από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ότι στη φετινή σαιζόν η ΠΑΦΟΣ FC, θα είναι ισχυρή σε όλα τα επίπεδα και θα έχει ως μεγάλη της δύναμη τους χιλιάδες πιστούς οπαδούς της.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζει από τη Τρίτη 18 Ιουλίου 2017.

Σημείο πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι το Οίκημα του Σωματείου μας (PAFOS HOUSE).

Ώρες προπώλησης καθημερινά 09.00-13.00, 13.30-17.00.

Αιτήσεις για εισιτήρια διαρκείας θα υπάρχουν διαθέσιμες, όλες τις ώρες και τα Σαββατοκυριάκα, στο οίκημα του Σωματείου μας.

Για πληροφορίες, παραγγελίες και λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης φιλάθλων της Πάφος FC, στα τηλέφωνα 70002350 και 99832014. Παραγγελίες γίνονται δεκτές και στο email [email protected].

Απαραίτητα στοιχεία για παραγγελίες, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αριθμός ταυτότητας.

** Θα ισχύσει ειδική έκπτωση για όλους 10% για αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 24 Ιουλίου 2017.

** Ειδικές εκπτώσεις θα ισχύσουν για τα μέλη του σωματείου, τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, τις γυναίκες, τους γονείς των αθλητών, τους φοιτητές, τους στρατιώτες και τους συνταξιούχους.

** Οι κάρτες εισιτηρίων διαρκείας, θα δοθούν σε όλους τους κατόχους πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και αφού εξοφληθούν πλήρως.