Πάφος FC: Παρουσίαση 3 νέων αποκτημάτων από τον Λοράν Ντεσό

Πάφος FC: Παρουσίαση 3 νέων αποκτημάτων από τον Λοράν Ντεσό

Ο τεχνικός μας διευθυντής της ΠΑΦΟΣ FC κ. Λοράν Ντεσό παρουσιάζει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας:

Ντάνιελ Σικόρσκι


Είναι ένας έμπειρος επιθετικός ο οποίος μπορεί επίσης να αγωνιστεί ως δεξιός πλάγιος επιθετικός και ως δεύτερος επιθετικός. Ξεκίνησε να προπονείται και να αγωνίζεται στην Αυστρία. Μετά έγινε μέλος της δεύτερης ομάδας της Bayern Μονάχου, όπου βελτιώθηκε αρκετά σε θέματα τεχνικής και τακτικής. Έχει επίσης πολύ καλά στατιστικά στοιχεία: 70 γκολ σε 274 αγώνες στα πρωταθλήματα της Αυστρίας, Ελβετίας, Πολωνίας, Ρωσίας και Ρουμανίας.


Μπόυ Ντεούλ

Είναι ένας έμπειρος μέσο-επιθετικός ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να οργανώνει το παιχνίδι και μπορεί να κάνει τη διαφορά στα τελευταία 30 μέτρα με ποιότητα στην πάσα, καλή οπτική του παιχνιδιού και ικανότητα στο σκοράρισμα. Είναι ένας πολυθεσίτης παίκτης αφού μπορεί να αγωνιστεί και στα φτερά και να δώσει ποικιλία στον τρόπο παιχνιδιού και λύσεις στην τακτική. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολλανδία που είναι γνωστή στην Ευρώπη για το προπονητικό σύστημα στις νεαρές ηλικίες. Είχε πολύ καλή απόδοση σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε, ειδικά στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου. Έχει πολύ καλά στατιστικά στοιχεία: 190 συμμετοχές, 46 γκολ και 30 τελικές πάσες.


Νικολά Ταραβέλ

Είναι ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός, αθλητικός, γρήγορος με πολύ καλή πρώτη πάσα. Ήταν μέλος της Dijon FCO Γαλλίας και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα νέων Κ19 Γαλλίας (9 συμμετοχές) και με την Κ20 (5 συμμετοχές). Αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της Dinamo Zagreb τις προηγούμενες δύο σαιζόν με 15 αγώνες και 1 γκολ. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ΠΑΦΟΣ FC στο μέλλον.