Πάφος FC: Ρώσος ο νέος προπονητής;

Πάφος FC: Ρώσος ο νέος προπονητής;

Στην Πάφο βρίσκεται τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής Λοράν Ντεσό. Γίνονται διάφορες διεργασίες και αναμένεται ότι τις επόμενες ώρες θα γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις όσον αφορά τον προγραμματισμό.

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τα μέλη του δ.σ. και τον γενικό διευθυντή της ομάδας, αφού βεβαίως έχει πάρει γραμμή πλεύσης από τον Ρώσο μέτοχο της ομάδας. Στην ατζέντα του υπάρχουν παίκτες που έχουν προταθεί και είναι στη… λίστα αναμονής. Γίνεται αξιολόγηση παικτών και αναμένεται ότι σύντομα θα προκύψουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.


Όσο για τον νέο τεχνικό της ομάδας, πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα είναι Ρώσος. Ο κ. Λομάκιν φέρεται να έχει καταλήξει στον εκλεκτό που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πάφου σε συνεργασία με τη διοίκηση. Βεβαίως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για να πειστεί σήμερα κάποιος προπονητής αξίας από τέτοιες χώρες για να έρθει στο κυπριακό πρωτάθλημα και να αναλάβει μια ομάδα που μόλις έχει ανέβει κατηγορία. Όμως γίνονται οι προσπάθειες και οι σχετικές επαφές.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση να έχει έρθει σε επαφή με τον Μάριο Νεοφύτου που πέρσι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν προπονητής στον Ακρίτα Χλώρακας στη Β΄ Κατηγορία. Η ομάδα της Πάφου άκουσε τις προθέσεις του Κύπριου τεχνικού για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ ως βοηθός προπονητή και με διευθύνοντα ρόλο στις ακαδημίες.

Εξάλλου, εκτός απροόπτου, η προετοιμασία της Πάφου θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στη Λετονία, στις εγκαταστάσεις ομάδας που διαχειρίζεται και είναι μέτοχος ο Σεργκέι Λομάκιν.