Πάφος FC: Χρειάζεται πίστωση χρόνου

Πάφος FC: Χρειάζεται πίστωση χρόνου

Το φετινό ξεκίνημα για την Πάφος FC μπορεί να μην ήταν θετικό και να έφερε προβληματισμό και απογοήτευση στις τάξεις της διοίκησης και του κόσμου. Την ίδια, όμως, στιγμή γνωρίζουν όλοι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τη δυναμικότητα της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους αρκετές μέρες να προετοιμαστούν για τον επόμενο αγώνα, ενώ πιστεύεται ότι με την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα θα ενδυναμωθεί περαιτέρω.


Ο Λούκα Έλσνερ, σε δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρθηκε στην ήττα από τον Εθνικό και στα σημεία που πρέπει να διορθωθούν ενόψει του αγώνα με την Αλκή, τονίζοντας ότι η νίκη σε αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως απαραίτητη.

«Πρώτα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο της αντοχής και της δύναμης των ποδοσφαιριστών μας, ειδικά στις αργές επιστροφές», είπε, και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε καθόλου τρεξίματα και ο αντίπαλος επικράτησε στις περισσότερες διεκδικήσεις, οπόταν κατά την πρώτη εβδομάδα θα εστιάσουμε σε αυτά τα θέματα και στη βελτίωσή τους. Η ένταση και ο ρυθμός προπόνησης θα είναι υψηλός μέχρι και το Σάββατο. Θα έχουμε χρόνο επίσης να δουλέψουμε στην άμυνα μέσα στην περιοχή μας και να δημιουργούμε ευκαιρίες».

Όσον αφορά τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, είπε ότι οι προπονήσεις θα προσαρμοστούν στο πλάνο του επόμενου αγώνα. Και πρόσθεσε: «Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε πως στο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή η νίκη είναι απολύτως απαραίτητη».

Αγωνιστικά, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τον Γκουλόν που τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Εθνικό. Στις προπονήσεις ενσωματώθηκε πλήρως και ο νεοαποκτηθείς Κύπριος μέσος Γιώργος Χριστοδούλου, ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική από τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: Πολίτης