Πάφος FC: Χρειάζεται συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

Πάφος FC: Χρειάζεται συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

Μπορεί να άργησε να σχεδιαστεί και να ετοιμαστεί, όμως στο τέλος της ημέρας οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι, τόσο για τις επιλογές των ποδοσφαιριστών όσο και για τους «εκλεκτούς» στην τεχνική ηγεσία.

Ο μεγαλομέτοχος Σεργκέι Λομάκιν ήταν το βράδυ του Σαββάτου στο Παφιακό με την οικογένειά του και είδε την ομάδα του να κερδίζει τον Ερμή και γενικά να δείχνει πολύ καλά στοιχεία αυτό τον μήνα.


Η τεχνική ηγεσία παρουσίασε στις πρώτες αγωνιστικές μια ισοζυγισμένη ομάδα με αγωνιστικό πλάνο και ξεκάθαρη τακτική. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που ξέρουν πολλή μπάλα, ήρθαν από πιο προηγμένα πρωταθλήματα και έχουν καλή τεχνική κατάρτιση. Επιβάλλεται όμως να δώσουν συνέχεια, ώστε η ομάδα να κρατηθεί μακριά από περιπέτειες.

Με το δείγμα λοιπόν των πρώτων έξι αγωνιστικών, η παφιακή ομάδα απέδειξε ότι έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες για μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Ναι μεν το δείγμα είναι μικρό, όμως μπορούμε να εξαγάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα, όχι μόνο για την Πάφο αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Με την επιτυχία σε βάρος του Ερμή, η Πάφος FC ανέβηκε στους 8 βαθμούς σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Αυτό που εκμεταλλεύτηκε μέχρι σήμερα η Πάφος είναι ο παράγοντας έδρα. Κέρδισε τόσο την Ομόνοια όσο και τον Ερμή (με 2-1 και τους δύο), ενώ δεν έχασε από την Αλκή.
Σημειώνεται πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η παφιακή ομάδα θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΛ.

Πηγή: Πολίτης