Πάφος FC: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια με Ερμή

Πάφος FC: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια με Ερμή

Με ανακοίνωση της μέσα από την επίσημη σελίδα της, η ομάδα της Πάφου κάνει γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Αναλυτικά:


Η ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC – ΕΡΜΗΣ που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30/09/2017 (18.00) στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (πρώην Παφιακό).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει σήμερα Πέμπτη (28/09) από τις 15.00 στο απόγευμα, στο PAFOS Official Store που βρίσκεται στο Οίκημα του Σωματείου μας, στο PAFOS HOUSE.

Ωράριο προπώλησης:

  1. Πέμπτη 28/09 – 15.00 – 22.00
  2. Παρασκευή 29/09 – 09.00 – 22.00
  3. Σάββατο 30/09 – 09.00 – 14.00

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16.30.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Ερμή την Ανατολική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.