Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η ΕΔΕΚ Πάφου

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η ΕΔΕΚ Πάφου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάφου της ΕΔΕΚ συναίνεσαν στην υιοθέτηση της γνωστής απόφασης του Δήμου Πάφου για την αποκαθήλωση όσων αξιωματούχων του ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, με την προϋπόθεση ότι η υλοποίηση της θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της έφεσης του Φειδία Σαρίκα.

Ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΔΕΚ επισημαίνει ότι δεδομένου πως το όνομα του μακαριστού Ανδρέα Ομήρου συσχετίζεται άμεσα με την ίδια περίπτωση, ενώ δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για τον ίδιο να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κρίνει πως η ξεχωριστή αναφορά στο όνομα του ήταν ατυχής από πλευράς Δήμου.


Η ΕΔΕΚ Πάφου επισημαίνει επίσης στην ανακοίνωση της ότι για όσους δημόσια καταφέρονται εναντίον της στάσης που τήρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του κόμματος, ας αναλογιστούν ποια ήταν η στάση τους όσον αφορά στην εκλογή Δημάρχου τόσο τον Δεκέμβριο του 2014, όσο και τον Δεκέμβριο του 2016.

«Η ΕΔΕΚ ως κόμμα ποτέ δεν είχε εμπλακεί σε διαδικασίες διαπλοκής ή χρηματισμού», καταλήγει η ανακοίνωση. « Δεν πρόκειται όμως και να συγκαλύψει όσους είχαν επιβεβαιωμένα εμπλακεί σε τέτοιου είδους φαινόμενα».

Πηγή: Pafosnet