Στυλιανού: Σκοπιμότητες για τη Μαρίνα στην Κισσόνεργα

Στυλιανού: Σκοπιμότητες για τη Μαρίνα στην Κισσόνεργα

Δυστυχώς η απόφαση κατά την τελευταία, “καταληκτική”, όπως έχει χαρακτηριστεί συνάντηση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων για τελική απόφαση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τη Μαρίνα στην Κισσόνεργα, έχει επαληθεύσει πανηγυρικά τους φόβους μας για σκοπιμότητες σε ότι αφορά την κατασκευή της Μαρίνας, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού.

Η απόφαση η οποία έχει παρθεί από την Επιτροπή για παραπομπή των στοιχείων στον Γενικό Εισαγγελέα για γνωμάτευση χωρίς μάλιστα χρονικό περιθώριο, επιβεβαιώνει τους φόβους μας, είπε ο κ. Στυλιανού, ότι στόχος κάποιων `κύκλων` είναι να βρεθεί τρόπος για να ακυρωθεί η απόφαση για κατασκευή της Μαρίνας, και όχι για να βρεθεί τρόπος να υλοποιηθεί.


Δυστυχώς από ότι φαίνεται αυτοί οι κύκλοι συνέχισε, έχουν αποφασίσει, από πολλού, ότι δεν πρέπει να γίνει Μαρίνα στην Πάφο, και προσπαθούν να βρουν νομότυπο τρόπο να ακυρώσουν αυτό το, τόσο σημαντικό για την Πάφο, έργο.

Ο κ. Στυλιανού εκτίμησε , ότι η Επιτροπή Διαχείρισης Μαρίνων είχε αρκετό χρόνο για να ζητήσει νομική συμβουλή πριν την συνάντηση στις 6/3/2017, και όφειλε να το πράξει πριν την συνάντηση.

Όφειλε επίσης με τόλμη να προχωρήσει, όπως είπε, στην υπογραφή των συμβολαίων, βοηθώντας πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας την υπόθεση και όχι να αποφεύγει τις ευθύνες της. Δεν υπάρχει χώρος για ευθυνόφοβους στην σημερινή εποχή, συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα να προχωρήσει άμεσα στη διερεύνηση των στοιχείων που έχουν παρατεθεί, χωρίς οποιαδήποτε χρονοτριβή η οποία θα είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και οπωσδήποτε αδικαιολόγητη.

Δυστυχώς συμπλήρωσε, ”είμαστε μάρτυρες για ακόμα μία περίπτωση όπου η Πάφος μεταχειρίζεται από κάποιους κύκλους σαν ο φτωχός συγγενής”. Δυστυχώς και πάλι συνέχισε, “θα μας θυμηθούν και θα μας υποσχεθούν αυτό που θέλουμε να ακούσουμε στις εκλογές”.

Παράλληλα ο κ. Στυλιανού κάλεσε τον αρμόδιο Υπουργό επιτέλους να επιδείξει προσωπικό ενδιαφέρον αλλά και τους βουλευτές της Πάφου να ασχοληθούν έμπρακτα με το θέμα και να εξασκήσουν πίεση για να ξεκαθαρίσει η όλη υπόθεση.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι η περαιτέρω καθυστέρηση ή αναστολή του έργου, βρίσκει την κοινότητα της Κισσόνεργας αντίθετη και πως η Κοινότητα θα αντιδράσει δυναμικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ