Συνελήφθη ο 35χρονος “τραμπούκος” του Νοσοκομείου Πάφου

Συνελήφθη ο 35χρονος “τραμπούκος” του Νοσοκομείου Πάφου

Ένας άντρας από την Πάφο συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αστυνομία, μετά από επεισόδιο που προκάλεσε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου.

Το εν λόγω άτομο επιτέθηκε φραστικά σε νοσηλευτές κρίνοντας ότι δεν εξυπηρετείται όσο γρήγορα εκτιμούσε ότι θα έπρεπε, ενώ χειροδίκησε και εναντίον νοσηλευτή, πριν η επέμβαση του αστυνομικού που ήταν καθήκον στο χώρο σταματήσει το επεισόδιο.


Το συμβάν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έγινε ενωρίς το βράδυ. Ο άντρας, ηλικίας 35 ετών, πήγε στο Νοσοκομείο, παραπονούμενος για αδιαθεσία, ωστόσο λίγα λεπτά μετά την αναμονή του στο χώρο των Πρώτων Βοηθειών άρχισε να διαμαρτύρεται και προσεγγίζοντας νοσηλευτή που βρισκόταν εκεί άρχισε να του επιτίθεται φραστικά.

Επικράτησε αναταραχή και ο πολίτης χειροδίκησε στη συνέχεια εναντίον δεύτερου νοσηλευτή, πριν ο επί καθήκοντι αστυνομικός επέμβει και σταματήσει το επεισόδιο. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ατόμου αυτού, το οποίο μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του, ενώ αργότερα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερο για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: Φιλελεύθερος