Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ο Φαίδωνας – Αγνοεί αρχές και δικαιοσύνη

Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ο Φαίδωνας – Αγνοεί αρχές και δικαιοσύνη

Σήκωσε το γάντι ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος απαντώντας στη λιτή δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα, ότι δεν σχολιάζει δημόσιες δηλώσεις χωρίς τεκμηρίωση, κληθείς από το Sigmalive να σχολιάσει τις νέες καταγγελίες, στις οποίες προέβη χθες βράδυ ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, στις «Τομές στα Γεγονότα» του Σίγμα, σε σχέση με τις τ/κ περιουσίες στην Πάφο.

Ο κ. Φαίδωνος μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο είπε ότι όλα τα στοιχεία, που έχει στη διάθεση του τα έχει, ήδη, καταθέσει στην Υπηρεσία διαχείρισης τ/κ περιουσιών, αλλά, δε θα παραλείψει να πάει και στην Αστυνομία, ικανοποιώντας την επιθυμία του Γενικού Εισαγγελέα.


Υπάρχουν δεκάδες, ήδη, γνωστά ονόματα, τα οποία υπενοικιάζουν τ/κ περιουσίες, τις οποίες κατέχουν, δήλωσε ο κ. Φαίδωνος, άρα, υπέδειξε, προκύπτουν άμεσα ποινικά αδικήματα, για δυο λόγους και γιατί παραβιάζουν όρους συμβολαίων και τη νομοθεσία και για λόγους φοροδιαφυγής.

Ο Δήμαρχος Πάφου δήλωσε χθες βράδυ στο Σίγμα ότι ο τρόπος, με τον οποίο έγινε η κατανομή τ/κ περιουσιών, ξεπερνά τα όρια του σκανδάλου και αναφέρθηκε στην εμπλοκή πρώην Υπουργού, πρώην Δημοτικού Συμβούλου, αλλά και συγγενικά πρόσωπα πολιτικού προσώπου, που βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την χρονική περίοδο.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρθηκε σε μια σειρά περιπτώσεων, οι οποίες διαμορφώνουν ένα σκηνικό ανεξέλεγκτων παρατυπιών-παρανομιών, σε σχέση με τη διαχείριση των τ/κ περιουσιών, από πλευράς Πολιτείας.