Σύλληψη 36χρονου από τα Κονιά

Σύλληψη 36χρονου από τα Κονιά

Ένας 36χρονος κάτοικος Κονιών στην Πάφο συνελήφθη απόψε και τέθηκε υπό κράτηση, μετά από καταγγελία δύο ατόμων ότι ανέσυρε όπλο και το έστρεψε εναντίον τους, μετά από καυγά που είχαν μαζί του για οικονομικά ζητήματα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ένα άτομο που είχε προμηθεύσει τον 36χρονο με διακοσμητική πέτρα για οικοδομικές εργασίες που εκτελούσε, τον επισκέφθηκε στο σπίτι του μαζί με δεύτερο πρόσωπο, προκειμένου όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία να απαιτήσει τα λεφτά που του χρωστούσε ο 36χρονος από την πέτρα που του πώλησε και για την οποία δεν πληρώθηκε.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, με την επίσκεψη των δύο ατόμων στην κατοικία του 36χρονου στα Κονιά, ακολούθησε λεκτική διαμάχη στην αρχή, ενώ στην πορεία των πραγμάτων η αντιπαράθεση μετατράπηκε σε διαπληκτισμό, αφού και οι παραπονούμενοι και ο φερόμενος ως δράστης διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές στα χέρια ή σε άλλα μέρη του σώματος τους.

Όπως κατάγγειλαν οι παραπονούμενοι, σε κάποιο σημείο ο 36χρονος μπήκε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο έστρεψε εναντίον τους απειλώντας τους, χωρίς να το χρησιμοποιήσει.

Στη θέα του όπλου, οι δύο παραπονούμενοι αποχώρησαν από τη σκηνή και μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου κατάγγειλαν την υπόθεση. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην κατοικία του 36χρονου και τον συνέλαβαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου