Σύλληψη 36χρονου για κλοπή χρυσαφικών και αυτοκινήτων πολυτελείας στη Τάλα

Σύλληψη 36χρονου για κλοπή χρυσαφικών και αυτοκινήτων πολυτελείας στη Τάλα

Στην σύλληψη 36χρονου κατόχου Ελληνικού διαβατηρίου μόνιμου κατοίκου Πάφου για παράνομη κατοχή περιουσίας προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας ο 36χρονος φαίνεται να σχετίζεται με την διάρρηξη κατοικίας Ρώσου την κλοπή χρυσαφικών και δύο οχημάτων πολυτελείας που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 στην Τάλα . Σε έρευνα που ακολούθησε με δικαστικό ένταλμα στην οικία του 36χρονου η Αστυνομία εντόπισε ένα ipad και μια ταξιδιωτική τσάντα που αναγνωρίστηκαν ως μέρος των κλοπιμαίων.

Σε μια δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπάλληλο κατοικίας στην κοινότητα της Λεμόνας του οποίου ο ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία και απέσπασαν απ’αυτή το χρηματικό ποσό των 260 δολαρίων, και ένα αυτοκίνητο αξίας 10 χιλιάδων ευρώ. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο μέρος και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις για την συλλογή τεκμηρίων.

Εξάλλου ιδιοκτήτης καταστήματος αθλητικών ειδών στην Πάφο κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 20:00 χθες το βράδυ με 9:00 σήμερα το πρωί άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα του και απέσπασαν απ’αυτό το χρηματικό ποσό των 28.871 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων επισκέφτηκαν τη σκηνή και αφού διενήργησαν εξετάσεις συνέλλεξαν τεκμήρια που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/