Ταυτοποιήθηκε ο μοιραίος οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στον γκρεμό

Ταυτοποιήθηκε ο μοιραίος οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στον γκρεμό

Ο άτυχος 80χρονος Ανδρέας Στυλιανού είναι ο οδηγός που εντοπίστηκε νεκρός σε όχημα που βρέθηκε σε γκρεμό, στην Παναγιά της Πάφου.

Το όχημα του Ανδρέα Στυλιανού εντοπίστηκε σε γκρεμό 25 μέτρων στην Παναγιά της Πάφου, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 80χρονος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα σημειώθηκε στις 13:00 περίπου το μεσημέρι και ο ογδοντάχρονος εντοπίστηκε με το όχημα του που είχε πέσει από γκρεμό βάθους 30 μέτρων από τους συγγενείς του.

Το όχημα που οδηγούσε ο ογδοντάχρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιακά προβλήματα , σε αγροτικό δρόμο στην Παναγιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αρχικά προσέκρουσε σε δέντρο και στην συνέχεια κατέπεσε από γκρεμό βάθους 30 μέτρων, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Τροχαίας Πάφου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς αλλά και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην σκηνή.

Στην σκηνή έσπευσε και ασθενοφόρο που μετέφερε τον ογδοντάχρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο του.

Τα αίτια της πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πάφου .

Η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του 80χρονου θα διενεργηθεί αύριο προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί από το πρωί και οι οικείοι του έδιναν αγώνα για να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Στη σκηνή παραμένουν μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες στη σκηνή. Διερευνάται κατά πόσο ο άτυχος άνδρας πέθανε μετά από τροχαίο ατύχημα ή εάν η ανατροπή του οχήματος οφείλεται σε παθολογικά αίτια του ηλικιωμένου.