Τον πυροβόλησαν γιατί τους έκανε παρατήρηση

Τον πυροβόλησαν γιατί τους έκανε παρατήρηση

Με τραύμα από πυροβόλο όπλο, μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 29χρονος,


ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε τον πυροβολισμό από παρέα προσώπων, όταν τους έκανε παρατήρηση, επειδή απέκοψαν την κυκλοφορία.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 29χρονου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση προς Ανθούπολη, αντιλήφθηκε μια ομάδα προσώπων να βρίσκεται στη μέση του δρόμου, έχοντας σταθμευμένα και κάποια αυτοκίνητα. “Ο ίδιος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και ζήτησε όπως μετακινηθούν, αλλά αυτοί αρνήθηκαν και όπως επέστρεψε στο αυτοκίνητο του για ν` αναχωρήσει, δέχθηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο”, συμπλήρωσε ο κ. Αγγελίδης.

Ο 29χρονος κατάφερε να μεταβεί αρχικά στην οικία του και ακολούθως μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διαπίστωσε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος της πλάτης. Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, η καταγγελία αφορά υπόθεση τραυματισμού και διερευνάται, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δράστες είναι ομάδα κοινοτικών , οι οποίοι αναζητούνται.

Αναφερόμενος, εξάλλου, σε υπόθεση ανεύρεσης ναρκωτικών στη Λευκωσία, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε πως, σε έρευνα που έγινε, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε οικία 41χρονου, εντοπίστηκαν 3 κιλά φυτικής ύλης, που πιστεύεται ότι είναι συνθετική κάνναβη, 89 χάπια που πιστεύεται ότι είναι έκσταση και 53 μαύρα σακουλάκια που περιείχαν από 2 γραμμάρια, επίσης συνθετικής κάνναβης.

Εντοπίστηκε, ακόμη, ένας μεταλλικός αλεστήρας και δυο ζυγαριές ακριβείας. Για την υπόθεση συνελήφθηκε η 36χρονη σύζυγος του, η οποία σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτηση της για 8 ημέρες. Ο 41χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ΥΚΑΝ για παρόμοιες υποθέσεις, δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

 

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»