Το γλυπτό του Μικρού Ψαρά έκανε την εμφάνισή του στην Πάφο

Το γλυπτό του Μικρού Ψαρά έκανε την εμφάνισή του στην Πάφο

Ένα γλυπτό που απεικονίζει ένα μικρό ψαρά να κρατά ένα ψάρι, έκανε την εμφάνισή του στο μόλο δίπλα από τα Δημοτικά Μπάνια Πάφου από χθες, κλέβοντας με το «καλημέρα» το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών του παραλιακού μετώπου.

Το έργο είναι δημιούργημα της Παφίτισσας γλύπτριας Γιώτας Ιωαννίδη, η οποία φανερώνει για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη της προς την πόλη της. Ο πρόεδρος της επιτροπής παραλιών του Δήμου Πάφου Νίκος Σιμιλλίδης τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή που ήρθε η πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να τοποθετηθεί το εν λόγω γλυπτό στα Δημοτικά Μπάνια, δώσαμε την άμεση έγκριση μας και έχει ήδη πάρει τη θέση του, σε περίοπτη θέση. Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο γλυπτό που προσθέτει στα πολιτιστικά δρώμενα της Πόλης μας και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα, θα αποτελεί ακόμη ένα σήμα κατατεθέν της Πάφου μας…».


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, τόνισε ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην γλύπτρια Γιώτα Ιωαννίδη, «για το εξαιρετικό της δημιούργημα που κοσμεί πλέον τα Δημοτικά Μπάνια, αφού ήταν κάτι που έλειπε από την περιοχή. Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στο πρόγραμμα του κόσμου για ευρύτερη συμμετοχή του στο ΠΑΦΟΣ 2017 και θα είναι από τα έργα που θα μείνουν για τις επόμενες γενιές» κατέληξε.