Το κάστρο της Πάφου, γεμίζει μονομάχους

Το κάστρο της Πάφου, γεμίζει μονομάχους

Μια εκρηκτική βραδιά με την αδρεναλίνη στα ύψη και ένα υπερθέαμα τεχνικής κατάρτισης -πάντα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας- όλα μέρος σκληρής προετοιμασίας και προπόνησης, στο πλαίσιο της προώθησης της ευγενούς άμιλλας και της προσέλκυσης περισσότερων νέων ανθρώπων σε αθλητικές δραστηριότητες.

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, με την ονομασία «Castle Gladiators 2» με συνδιοργανωτές τους Paphos Muay Thai Kickboxing MMM Fight Club, Cybex Gym και Δήμο Πάφου σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Αγωνιστικού Μουαι Τάι (C.Y.T.M.F.) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kickboxing (W.K.F.), δίνουν την ευκαιρία στο κοινό και στους οπαδούς των πολεμικών τεχνών να παρακολουθήσουν για δεύτερη φορά αγώνες Muay Thai και MMA στην Πάφο, οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Πάφου.


Πρόκειται για ένα διεθνές αθλητικό γεγονός στις 2 Ιουλίου 2016 η ώρα 20:30, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μεσαιωνικό Κάστρο στην Κάτω Πάφο.

Το εν λόγω γεγονός περιλαμβάνει τη συμμετοχή των καλύτερων Κυπρίων αθλητών του Muay Thai και MMA, ενώ περιλαμβάνει επίσης διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή ξένων αθλητών από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ρωσία και άλλες.

Το εν λόγω αθλητικό γεγονός αναμένεται να φιλοξενήσει 1500 καλεσμένους με ενδεδειγμένες VIP θέσεις και θα προσελκύσει θεατές από όλες τις πόλεις τόσο ντόπιους όσο και τους τουρίστες έχοντας υπόψη την τεράστια επιτυχία και προσέλευση που σημείωσε το ‘CASTLE GLADIATORS’ το 2014.