Πανελλήνια, πρωτιά, για το Α’ Δημοτικό Σχολείο Πάφου

Πανελλήνια, πρωτιά, για το Α’ Δημοτικό Σχολείο Πάφου

Πανελλήνια πρωτιά, είχαμε για το Α’ Δημοτικό Σχολείο Πάφου, αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό, με θέμα : Κύπρος 1974-2014, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, τον οποίον διοργάνωσαν από κοινού το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου, το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Σπίτι της Κύπρου.

Οι μαθητές του Α’ Δημοτικού Σχολείου Πάφου Σωτήρης Σωτηρίου, Κυριακή Οικονόμου, Έρια Χριστοδούλου, Σεμέλη Κυριάκου και η βοηθός Διευθύντρια Άντρη Παπαγεωργίου βραβεύθηκαν, με ειδικό δίπλωμα, την περασμένη Δευτέρα σε εκδήλωση , που έγινε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στην Λευκωσία και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας κ.Κώστα Καδή.


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά : “Είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές και την δασκάλα μας και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, αφού πρόκειται για Πανελλήνια πρωτιά…! Το Σχολείο μας, ανέκαθεν φημιζόταν για τις επιτυχίες του σε διάφορους διαγωνισμούς και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση, για την πολύ μεγάλη επιτυχία , αφού αυτή η εξαιρετική παράδοση συνεχίζεται, κατέληξε, ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.